Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Zeuss

CoinOPS Reignite X + Showroom LOAD bugs

Recommended Posts

Both these release have a problem loading roms.

30-45sec from game select ...

black screen........

30-45sec rom load......

black screen...

game starts.

 

Before anyone says its my set up, ive done a clean install of mameDOX and run a rom - load took 15sec

Deleted MameDox (and data folders), clean install Reignite X load rom from SAME PLACE - load took almost 2mins!

 

THE ONLY VARIABLE IN MY TESTS WAS THE EMULATOR.

 

any progress on squishing this bug? ive noticed others with the same prob around here, shame that the later version of CoinOPS have grown this fault, really like what the emu is trying to achieve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you running on a SATA HD or stock XBOX HD?

 

Both of those cause issues.

 

Both these release have a problem loading roms.

30-45sec from game select ...

black screen........

30-45sec rom load......

black screen...

game starts.

 

Before anyone says its my set up, ive done a clean install of mameDOX and run a rom - load took 15sec

Deleted MameDox (and data folders), clean install Reignite X load rom from SAME PLACE - load took almost 2mins!

 

THE ONLY VARIABLE IN MY TESTS WAS THE EMULATOR.

 

any progress on squishing this bug? ive noticed others with the same prob around here, shame that the later version of CoinOPS have grown this fault, really like what the emu is trying to achieve.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you running on a SATA HD or stock XBOX HD?

 

Im runnin a custom Maxtor 80GB IDE 2MBcache, but HDD not the problem,

DOX=Fast RX=Slow, again: THE ONLY VARIABLE IN MY TESTS WAS THE EMULATOR

 

Before anyone says its my set up, ive done a clean install of mameDOX and run a rom - load took 15sec

Deleted MameDox (and data folders), clean install Reignite X load rom from SAME PLACE - load took almost 2mins!

 

THE ONLY VARIABLE IN MY TESTS WAS THE EMULATOR.

Edited by Zeuss

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't tried CoinOPS for a long time but on the build I used I found it took ages to load games whereas MAMEoX128 loaded them in a fraction of the time. My HD at the time was stock. I'll give the latest build a try if I get time and compare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello :) i see a few issues wonder why the coder doesn't help people out....

 

Something must be wrong with Visual Basic here or is it Fortran ?:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ain't no drama, my friend.

 

War, starvation, death, football players on strike and world cup elimination is drama ! :D

Edited by waal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah much better. I like it when you do it like that.

 

BTW, I've got the same issue here. I really hope this problem will be solved very soon. This is the day in the year I want to play Pacman and loading is so slow. Perhaps I should try to load the ZX spectrum tape version with another emu until this bug is solved.

Edited by waal

Share this post


Link to post
Share on other sites
Im runnin a custom Maxtor 80GB IDE 2MBcache, but HDD not the problem,

DOX=Fast RX=Slow, again: THE ONLY VARIABLE IN MY TESTS WAS THE EMULATOR

 

So this can't be a Sata issue, as some other's have been saying. Hmm...

 

Reignite X = RX?

 

RX!!

 

Spooky :D

Edited by Bigby

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeuss,

 

Can you upload a video of the loading problem you are experiencing? That would help.

 

 

Are you running on a SATA HD or stock XBOX HD?

 

Im runnin a custom Maxtor 80GB IDE 2MBcache, but HDD not the problem,

DOX=Fast RX=Slow, again: THE ONLY VARIABLE IN MY TESTS WAS THE EMULATOR

 

Before anyone says its my set up, ive done a clean install of mameDOX and run a rom - load took 15sec

Deleted MameDox (and data folders), clean install Reignite X load rom from SAME PLACE - load took almost 2mins!

 

THE ONLY VARIABLE IN MY TESTS WAS THE EMULATOR.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...