Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
sypherce

DS2Key 0.4

Recommended Posts

hm... ds2key 0.4 has much more delay than 0.3.

i'm still using version 0.3 which enables a nearly perfect control when using an emulator. perhaps the problem lays by my pc & router or someone the same problem?

 

however a great and usefull application  :banghead:

 

Me nor Sypherce could detect any delay in the use of 0.4. I played Stepmania with it for several hours, and the button detection was as perfect as it's always been. Perhaps it is your computer or router?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hm... ds2key 0.4 has much more delay than 0.3.

i'm still using version 0.3 which enables a nearly perfect control when using an emulator. perhaps the problem lays by my pc & router or someone the same problem?

 

however a great and usefull application  :banghead:

 

Me nor Sypherce could detect any delay in the use of 0.4. I played Stepmania with it for several hours, and the button detection was as perfect as it's always been. Perhaps it is your computer or router?

 

Same with me, I couldn't detect any delay.

Maybe you did use different configs for 0.3 and 0.4?

Maybe a different port or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites
HELP! I cant figure out how to use the DS2KEY. Can someone help me out?

                                          -Eric

PS: this is my first post

 

No problem, just post some infos on what and how you did try to connect.

What IP adresses you use, wether you use special features (like wep, wep

doesn't work at the moment). Have you started the sever app on your pc?

Did you change the port? If you did did you change it on both sides (ds and pc)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hmm, it doesn't seem to work for me. it just keeps displaying "searching". My DS seems to be connected to my pc though, because its mac address is associated. I even double (well actually more then twice) checked port, ip etc. Some additional info:

- I use GBAMP

- I do not use a WEP key

- Other programs like the wifi test prog from stgair and WIN2DS work fine.

 

So any idea what is going (or what I am doing) wrong?

 

I'm having the same problem on a SC SD, even though 0.3 works perfectly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi this is Eric again. I have recently purchased a flash card and it will arrive within 2 weeks. After it arrives i will probably be back here posting about needing help with the key.

 

 

:afro: Peace out :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
can anyone connect with ds2key to an AP that isnt broadcasting the SSID? Cuz I sure cant unless I turn it on

 

This is a known problem with DS2Key 0.4, it will be fixed in the next release, although I have no idea when this will come out, I'm hard at work at it, but I'm not sure when I can make a release.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...