Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
sypherce

DS2Key 0.3 - "The Rusty Bagel"

Recommended Posts

I can't find any access points, not even in Wardriving. It just shows an empty list.

 

Edit: Using a GBAMP.

Edited by Puppet

Share this post


Link to post
Share on other sites

It would be helpful to know if that also

happens with the Wifilib Demo with the GBAMP.

[edit]Which of the files did you use? The.ds.gba

or the one with.nds, if it works it should with the

.ds.gba (but I don't own a GBAMP so I don't know

and can't check it either).[/edit]

Edited by nxg

Share this post


Link to post
Share on other sites

DS2Key used to work for me before, but this version doesn't. I haven't had any problems with any of the other wifi apps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's because of.sav file, the GBAMP wasn't made

for a use like this, and I don't think it can handle

save files. Previous versions of ds2key didn't support

save, and it seems that is the cause of the problem.

You'll need for another version of ds2key, or may be

a fixed version (sypherce is working on that).

Edited by nxg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a GBAMPv2 and I've used all the other DS2KEYS have to say freakin' SWEET!!! Anyway so this version seems to load up fine and all but as everyone seems to be saying when you search for an AP you get nothing... Which is infact Wrong totally if you scroll down on the screen and keep going access points actually show up. When you click on one the WEP is [DHCP I] and the TCP/IP: says [ASSOCSTATUS_CANNOTCONN] AS THOUGH IT WOULD IN THE CONNECTION SEQUENCE. sO i FIXED THOSE THINGS (whoops CAPS....)fine to there normal should be settings and if i try to connect without changing and "Number(ip,DNS, blah blah)" settings it says it connects. further testing came to show i can change all the setting Accept the IP address and i could still connect but i could still ONLY connect after the UDP screen the bottom is just black. But when i DO change the IP address from something other then 0.0.0.0 then when i goto connect it just says 0.0.0.0 and scrolls everything off the screen just stays full of 0.0.0.0 over and over wierd huh? thats what i've got so far in the testing i've done any help or fixes or does this help any?

Also in the Wardriving on the new version I do see all wireless connections fine.

Edited by Kayouu

Share this post


Link to post
Share on other sites

After reading Kayouu's post I started DS2Key and.... still nothing.

 

Anyway so this version seems to load up fine and all but as everyone seems to be saying when you search for an AP you get nothing... Which is infact Wrong totally if you scroll down on the screen and keep going access points actually show up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
After reading Kayouu's post I started DS2Key and.... still nothing.

 

What r u using to boot it up and did you try to scroll with the touch screen and buttons cause both work for scrolling down and i just keep scrolling down for a little while and there at the bottom instead of the top dunno whats with that but... thats how it is on my gbamp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, like I sad in my post before, it doesn't work

for a GBAMP due to the lack of SRAM, I don't think

that the Replacement FW has anything built in for

save data (correct me if this is false). The newest version of ds2key uses

the data in the save file to connect to an AP.

I don't have a idea where the other errors come

from, but may be I buy me a GBAMP to test it

myself.

 

Btw. Kayouu, I didn't really get from your post if it

worked for you in the end or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Btw. Kayouu, I didn't really get from your post if it

worked for you in the end or not.

 

 

No because when I tried any IP for the IP, anything besides 0.0.0.0 would only show that repeated on the screen when I tried to connect with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...