Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Samurai Shodown 5 (samsho5.zip/ssv.zip) News

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
565 replies to this topic

#397
James

James

    Emulation Master

  • 1Emu Veteran
  • 2,884 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newcastle Australia
Click to view battle stats

Just make sure you're not using the latest ZLIB.DLL or it will crash nonetheless.

mine is fine

#398
coolfire

coolfire

    Newbie Poster

  • Members
  • 3 posts
Click to view battle stats
Hi guys,
i read that some of you has samsho5.
could somebody give me a link to download the game and
also tell me with wich emulator the game run??
thx a lot!!

#399
meeko_core

meeko_core

    Newbie Poster

  • Members
  • 1 posts
Click to view battle stats
:P For the rom, just go here: h**p://www.filemirrors.com/search.src

simply type : samsho5 and search ;-)

if asked 4 passwd: www.emu-zone.org

-Meeko

Edited by meeko_core, 03 January 2004 - 04:57 PM.


#400
lil_algerian

lil_algerian

    Newbie Poster

  • Members
  • 1 posts
Click to view battle stats
:P hi guys.
i have a big problem and i need to u guys to help me plzzz.
i put everything in my samsho5, even the bios. everytime i go to rescan for roms in kawaks it doesnt show up. so plzz can u help me.

#401
James

James

    Emulation Master

  • 1Emu Veteran
  • 2,884 posts
  • Gender:Male
  • Location:Newcastle Australia
Click to view battle stats

:P hi guys.
i have a big problem and i need to u guys to help me plzzz.
i put everything in my samsho5, even the bios. everytime i go to rescan for roms in kawaks it doesnt show up. so plzz can u help me.

needs a dat file also needs a loader

tyy here http://www.neogamez....Kawaks_Hack.zip

#402
Soundboz

Soundboz

    Proud Fan

  • Premium Members
  • 154 posts
Click to view battle stats
so does it not work with Neorage yet? everytime I load the rom it shows an error message <_<

any help?

Posted Image

Edited by Soundboz, 03 January 2004 - 09:29 PM.


#403
Agozer

Agozer

    Board Script AI | 16-bit Corpse | The Mummy

  • User Admin
  • 19,839 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nokia Land
  • Interests:Video games, plain and simple.
Click to view battle stats

so does it not work with Neorage yet? everytime I load the rom it shows an error message <_<

any help?

Posted Image

I've probably posted this a million times already....
You have to use the EGCG NeoRAGEx H1 for Samurai Shodown 5 to work.

Edited by Agozer, 03 January 2004 - 09:53 PM.


#404
Soundboz

Soundboz

    Proud Fan

  • Premium Members
  • 154 posts
Click to view battle stats
I have NeoRagex H1

#405
Agozer

Agozer

    Board Script AI | 16-bit Corpse | The Mummy

  • User Admin
  • 19,839 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nokia Land
  • Interests:Video games, plain and simple.
Click to view battle stats

I have NeoRagex H1

Are you without a doubt, absolutely sure? Because every NeoRAGEx excluding the latest HappyASR EGCG NeoRAGEx displays the Bank Error.
If things don't work out, I can send you my P1 rom.

#406
Tidus

Tidus

    The Shadow......

  • Premium Members
  • 497 posts
Click to view battle stats
hey Agozer If u don't mind I need your P1 ROM cause mine can't run in my NRX H1

#407
Agozer

Agozer

    Board Script AI | 16-bit Corpse | The Mummy

  • User Admin
  • 19,839 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nokia Land
  • Interests:Video games, plain and simple.
Click to view battle stats

hey Agozer If u don't mind I need your P1 ROM cause mine can't run in my NRX H1

PM me your email adress...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users