Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

i just got the new release of chankast..and tried to load mvc2.and the following error came up.. toc error..cant read. something like that.

 

im using daemon tools.. anyone know the answer to this??.. thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could it be that the ISO is borked? Table of Contents error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

open it up with one of those CD editing tools, and then resave it, or delete the TOC and then resave it, some even have an option to create a new TOC. Thats how i fixed a PSX ISO one time anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mm..it worked out the older versions of chankast..but after getting the new chankast.it gave me that error..

 

and what is the cd editing tool called?

Share this post


Link to post
Share on other sites
You may have to install ASPI drivers v4.71 from here and after that install v4.60 from here  in order to make it work.

 

You must not have custom IDE drivers installed when installing the ASPI drivers (use the IDE drivers that come with windows). If you have, the emulator will crash. To unistall any custom IDE drivers do the following:

Go into the windows device manager and then to the ATA/ATAPI controllers section. Then select the IDE controller and then the drivers tab and click update drivers. Then select choose driver from list and then check show all hardware. Finally install the 'Standard Dual channel PCI IDE controller' and reboot. After that, install the ASPI drivers.

Edited by GryphonKlaw

Share this post


Link to post
Share on other sites

click the plugins button and then click configure. click the cd plugin now just switch the plugin to the xxxx one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok i did that and it worked.but then chankast wont run, mvc2, cvs2 and powerstone.. is it not compatible now>>?

 

i tried with capcom hack.but still doesnt work..could anyone help??.. thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just noticed, could this be the return of the capcom games breaking?

Share this post


Link to post
Share on other sites

powerstone and mvc2 both are working here. maybe try a different bios and cable setting. i was using the blue bios and ntsc cable. havent tried the other one yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...