Jump to content

Emulator Help


Recommended Posts

Does ZSNES give any error messages? Have you configured Snes9x properly?

And most importantly, are you using the latest versions? (ZSNES WIP and the latest Snes9x build.)

Edited by Agozer
Link to comment
Share on other sites

Well, there aren't any error messages, it just never fully loads. I let it sit for nearly 3 hours once, so it can't be that I have a slow computer. And yes I have Snes9x configed correctly.

 

I'll try to make sure I have the proper versions though...

Link to comment
Share on other sites

Well, there aren't any error messages, it just never fully loads.  I let it sit for nearly 3 hours once, so it can't be that I have a slow computer.  And yes I have Snes9x configed correctly.

 

I'll try to make sure I have the proper versions though...

So, it shows nothing at all? Just sits there for 3 friggin' hours? Yeah, that's weird. Your DirectX is working properly?

Link to comment
Share on other sites

Well, there aren't any error messages, it just never fully loads.  I let it sit for nearly 3 hours once, so it can't be that I have a slow computer.  And yes I have Snes9x configed correctly.

 

I'll try to make sure I have the proper versions though...

So, it shows nothing at all? Just sits there for 3 friggin' hours? Yeah, that's weird. Your DirectX is working properly?

It doesn't not show ANYTHING.

It shows the screen, where everything SHOULD be, but it's all black.

And then it just kind of sits there...and freezes my comp...

 

Is 1.36 the latest version? That's what I got at Zophar...

Link to comment
Share on other sites

It's the latest official version. I believe the zSNES site has a link to the WIP page. There are links to other versions, such as kode64's (or whatever his/her nick is). Maybe it's problems with your video card drivers. What card do you have? If it's an nVidia GeForce, it's probably the drivers (if you have the latest), but I'm guessing on this one as I've heard they have compatibility problems.

Link to comment
Share on other sites

Well, there aren't any error messages, it just never fully loads.  I let it sit for nearly 3 hours once, so it can't be that I have a slow computer.  And yes I have Snes9x configed correctly.

 

I'll try to make sure I have the proper versions though...

So, it shows nothing at all? Just sits there for 3 friggin' hours? Yeah, that's weird. Your DirectX is working properly?

It doesn't not show ANYTHING.

It shows the screen, where everything SHOULD be, but it's all black.

And then it just kind of sits there...and freezes my comp...

 

Is 1.36 the latest version? That's what I got at Zophar...

Try pressing ALT+ENTER for chrissakes. :blink: If that doesn't help, you're really stuck.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...