Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
BoomBa_GoosE

Power Instinct on kawaks help!!

Recommended Posts

well i basically got Power Instcnt to work on the kwwaks loader 1.46 but it jus loads the warning screen. thats it. no game. =( anythin i did wrong? do i need a better rom?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check that the CRCs of the roms match the ones in the DAT...

You do have a DAT, don't you?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah thanx for the response. and yeah i did check it, everything seems to be in its place. the thing is that it loads jus fine, it reads the rom, but it starts with the warning screen from the company, and it stops. the game isnt displayed. it jus loads the warning. i was jus wonderin if its a common problem or it was jus me. if its jus me, u think u can show me a link or sumthin so i can get the right files..thnx a bunch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

if you're getting "this rom is for use with original snk boards only" warning, try setting kawaks to emulate 'arcade' hardware.

 

Menu: Games > NeoGeo Settings > Arcade (instead of Console)

 

(i'm using k-loader 1.46 btw)

 

 

@Cominus: "so be happy and stop asking" huh? i checked that link and the site didn't have the solution to Boomba's problem. i think one of the reasons why people use this forum is to troubleshoot emulation issues (no matter how newbie-ish the questions may be). so you've never asked questions before? if you don't have the solution, just don't post. you're just being a prick when you say things like "stop asking".

 

 

imho, matrimelee isn't that good. heh~ =)

Share this post


Link to post
Share on other sites
if you're getting "this rom is for use with original snk boards only" warning, try setting kawaks to emulate 'arcade' hardware.

 

Menu: Games > NeoGeo Settings > Arcade (instead of Console)

 

(i'm using k-loader 1.46 btw)

 

 

@Cominus: "so be happy and stop asking" huh?  i checked that link and the site didn't have the solution to Boomba's problem.  i think one of the reasons why people use this forum is to troubleshoot emulation issues (no matter how newbie-ish the questions may be).  so you've never asked questions before?  if you don't have the solution, just don't post.  you're just being a prick when you say things like "stop asking".

 

 

imho, matrimelee isn't that good.  heh~  =)

dude thank u so much for the help. i didnt even think bout that. and Cominus, this forum is for helpin each other out dude, if u cant even do that, i ono wussup wit u. ur a pretty veteren poster urself, u should kno better. excuse me for being such a newbie, i guess i cant be like u and not be a newbie when u first start off huh? thanx again vxneko, i really appreciate it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...