Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Elazul Yagami

slow as flock torrents

Recommended Posts

i just got shared dsl, so i set up the router and everything (port forwarded) but for some reason, bittorrents still remain incredibly slow (bittornado stays in the yellow state), even though there are a shitload of seeders, and that everything else is downloading fast..

 

any suggestions on what to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you sure you opened the ports to the right LAN IP address?

 

are you sure that there is a substantial amount of seeders?

Share this post


Link to post
Share on other sites
are you sure that there is a substantial amount of seeders?

Even if there are very few seeders, the light should be green if the connection is ok otherwise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since most DSL providers will give you a DSL/Router combo device, you could try port-forwarding. http://www.portforward.com has instructions for common routers on how to enable port forwarding on those routers.

 

Also, your firewall might also be the culprit by always-yellow bittorent connections, try changing it's settings to allow bittorent to use any port it desires.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I almost forgot; I believe bit tornado has options for it to forward ports, but it works like ass, so you're pretty much better off forwarding the ports on your router

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've already port forwarded for the right ip address, but it's not working

(didn't i mention that?)

 

and as for a firewall, i don't have a firewall on my system (unless you count windows firewall) so should i disable that, and the router firewall?

Share this post


Link to post
Share on other sites
i've already port forwarded for the right ip address, but it's not working

(didn't i mention that?)

 

and as for a firewall, i don't have a firewall on my system (unless you count windows firewall) so should i disable that, and the router firewall?

 

 

i killed the router firewall.

still yellow/

Share this post


Link to post
Share on other sites

It still means your ports have not been set up properly.

The ports you have forwarded must the same as what the torrent cleint is useing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it wouldn't hurt to show us how you are forwarding ports btw

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, thanks to the site strider posted, my problem is solved.

 

i just needed to forward 4 more ports (10000 to 10004) so yeah, i'm good now :rofl:

 

any torrents worth downloading these days? (hypothetical question, do not answer, and no i'm not solicitating pirated material.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe that information is classified/not allowed to be discussed

 

wow, and you're in the "NMO" :rofl:

Edited by Weirdy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...