Jump to content

Final burn alpha xxx audio problem.


SF2MJ
 Share

Recommended Posts

this seems to happen on neogeo section as far as i know.. i changed from svcsplus to ss2 n the noise glitch started happening.. i had the memory card inserted(neo geo emulated on fbaxxx) took it out n then it started the glitch

 

edit:ok this happenes even with out the memorycard inserted...again, i went from svcsplus to ss2 n it happenes again, if you change from ss2 to another neo game, sound problem its still there.. only happened on pro version. tryed regular fbaxxx n i cant reproduce it..

 

edit2: ok after some more testing, it seems that svssplus its the cause of this,, i tryed different games n no luck, i can only reproduce this glitch when i launch svcsplus then quit n change to another neogame

Edited by GLiTcH
Link to comment
Share on other sites

this seems to happen on neogeo section as far as i know.. i changed from svcsplus to ss2 n the noise glitch started happening.. i had the memory card inserted(neo geo emulated on fbaxxx) took it out n then it started the glitch

 

edit:ok this happenes even with out the memorycard inserted...again, i went from svcsplus to ss2 n it happenes again, if you change from ss2 to another neo game, sound problem its still there.. only happened on pro version. tryed regular fbaxxx n i cant reproduce it..

 

edit2: ok after some more testing, it seems that svssplus its the cause of this,, i tryed different games n no luck, i can only reproduce this glitch when i launch svcsplus then quit n change to another neogame

 

 

svcplus has no sound for me....wtf??

 

plays perfect but no sound

Link to comment
Share on other sites

this seems to happen on neogeo section as far as i know.. i changed from svcsplus to ss2 n the noise glitch started happening.. i had the memory card inserted(neo geo emulated on fbaxxx) took it out n then it started the glitch

 

edit:ok this happenes even with out the memorycard inserted...again, i went from svcsplus to ss2 n it happenes again, if you change from ss2 to another neo game, sound problem its still there.. only happened on pro version. tryed regular fbaxxx n i cant reproduce it..

 

edit2: ok after some more testing, it seems that svssplus its the cause of this,, i tryed different games n no luck, i can only reproduce this glitch when i launch svcsplus then quit n change to another neogame

I'll look into this problem if it still exists in the next build of FBA-XXX Pro. There's no point trying to fix it now when Gogo will be releasing a new official build soon.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...