Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

I blew up my hub v.1.1----Hub help!! my own RoFl

- - - - -

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
neocream.no-ip.org


Grr da gurr!!

Dam it.

So confused.

I have the I P client installed it updated my ip so eveytime you input that adress in a hub bar you get directed to my I P not so...

What the hell am i doing wrong

When i input the adress into DC++ It says there is no such adress.

I think the actuall hub software is configured wrong.

#2
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
when i connect to my hub i also have to put the port at the end of the IP [used to]

410 how do i get NO-IP to understand this?

#3
Alpha

Alpha

    Your Ayatollah of Rock N' Rolla!

  • Admin
  • 7,450 posts
  • Gender:Male
  • Interests:Face to face interaction, women, and some old games.
Click to view battle stats
Well first you need to change the port number to the default port it was set to. Second you have to remove the automatic redirect back to the hub.

This is what I get when I type in: neocream.no-ip.org:410

*** Connecting to neocream.no-ip.org...

*** Connected

<Hub-Security> You are being redirected to neocream.no-ip.org.

*** Disconnected

*** Connecting to neocream.no-ip.org...

*** Unknown address

:D :lol:

#4
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
RoXoR bOxOrs...

Well gamecop you can color me impressed.

neocream.no-ip.org:410

That adress now works...

So if i reset the port to default will i just be able to use


neocream.no-ip.org

:D Megga thanks times 43 :lol:

#5
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
Gamecop is is the saviour!! Posted Image

I uninstalled the hub software and re installed then Bingo!!

Port 411 was the default and its rocking bOxOrs

#6
Diso

Diso

    Poppy

  • 1Emu Veteran
  • 6,145 posts
  • Gender:Male
  • Location:*points*
Click to view battle stats
its cool :D

#7
JuMeSyn

JuMeSyn

    Proud Fan

  • Premium Members
  • 142 posts
  • Location:Portugal
  • Interests:Shining Force Series, Rpgs, Movies, Emu and Isos stuff
Click to view battle stats
Nice one!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users