Jump to content

UltraIso converting problem(then PSX backup no wrk


flakeup
 Share

Recommended Posts

please help if anyone has a knowledge to why this occurs and how to get the stuff to convert/run correctly thank you

 

get the wrong psx logo and most games aren't running after converting bin/cue to Clonecd with Ultraiso 8... (I burn several already successfully with clone) is there something im doing wrong/missing? Can someone please clarify why its doing this??

 

(Im opening the bin/cue and then saving it to img/sub/ccd)

this is for psx1 games btw

 

Logo Im getting

 

messagewronglogo0ie.jpg

 

Cyberdai (game that was bin/cue ripped and burned as ccd/img hanging with message)

 

message39xv.jpg

 

 

The correct logo should show:

 

messagecorrectlogo7tz.jpg

Edited by flakeup
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

I have seen that same logo when I tried to boot a PS2 CD game (took me a while to figure out why it wasn't working) on the pSX emulator. The only thing I can think of is that you are probably using images that were made with Nero or something like that and are not an actual 1:1 copy of whatever game your are trying to play. On the other hand you might want to make sure that you have the right region game for the console you are trying to play the games on.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Why is he converting images in the first place?

 

 

Ya why convert a cue bin file. Just burn them with cdrwin. I have used that since the beginning back in the 90's and never had one burn bad for psx.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...