Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Strag0

Neogeo problems

Recommended Posts

Well i've toyed with these drivers for a while now, and have hit a point where i'm churning out the same results. So i'm curious if theres something wrong with these drivers that i have.

 

The only games that are giving me problems are KOF2001 and KOF2002, and both are the same problem. It boots fine, everything is in order however when you insert a coin and press start you get garbled 'how to play' graphics.. as well as garbled character profile images on the Character select screen. These seem to be the only screwed up graphics, everything else displays fine.

 

So now i'm curious, is this having to do with my decryption routine that i've got for both, or is there something else needing to be done. I fixed the problem in KOF2001 by putting in different C roms from a 'decryped' set, however i lost power bars and text. =X

 

Anyone have any clue as to what is wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have the 70+ mb Mame kof2001, or the 40+ mb neo rom?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually it was my Neocrypt.c that was out of date it seemed. I got a replacement for it and it works perfectly. Thanks for the reply though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...