registry = ipsRegistry::instance(); $this->settings =& $this->registry->fetchSettings(); } public function getOutput() { return; } public function replaceOutput($output, $key) { require_once( IPSLib::getAppDir('ibprobattle') . '/sources/battleHooks.php' ); $this->battleHook = new battleHooks( $this->registry ); return $this->battleHook->statsTopicView($output, $key); } } ?>registry = ipsRegistry::instance(); $this->settings =& $this->registry->fetchSettings(); } public function getOutput() { require_once( IPSLib::getAppDir('ibprobattle') . '/sources/battleHooks.php' ); $this->battleHook = new battleHooks( $this->registry ); return $this->battleHook->statsTopicViewJS(); } } ?> MAME Custom Filters problem - MESSUI - 1Emulation.com

Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

MAME Custom Filters problem

- - - - -

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
jacinto777

jacinto777

    Newbie Poster

  • Members
  • 1 posts
Hello, since version 180 I noticed the following bug (I guess it's a bug)
When I go to Custom Filters and I choose the Mechanical option to avoid those and hit OK it doesnt have effect. I come back to Custom Filters and the Mechanical option is not checked. There is no way to check it. Hope it could be fixed.
 
Thanks!


#2
Robert

Robert

    Alchemist

  • User Admin
  • 11,371 posts
  • Gender:Male
  • Location:Land of Oz
Thanks for reporting that bug in MESSUI and MAMEUI. It has now been fixed.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users