Jump to content

Receiving HTTP with latest Dswifi


thoduv
 Share

Recommended Posts

Hi !

 

I tried to send an HTTP request to an HTTP server and to receive the answer. But it doesn't work...

 

Here is a packet capture where the request and the server answer can be seen : http://thoduv.drunkencoders.com/tmp/dswifi_http_test.pcap

 

I won't show my code beacause it's too ugly, but I've tested it (exactly the same code) on my PC and it works.

 

Using another protocol like Msn Messenger, this code works on DS (I manage to send a command to MSN server and receive the answer).

 

I'm using a Netgear DG834G router/access point, which works fine with Nintendo WFC games.

 

I did a lot of tries and searches but I definitively don't unterstand why it's not working (seeing it can be done : wifi_lib_test did it with TCP Connect test).

 

Thanks !

 

-Thoduv;

Edited by thoduv
Link to comment
Share on other sites

Okay, I get it works, but it seems to be a very weird bug in Dswifi : it works if SGIP_DEBUG is undefined in sgIP_Config.h (compiled by sgstair as "Release" version). When SGIP_DEBUG is defined, so debug functions are enabled (and even if the log function do nothing), I can't get it work...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...