Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

NullDC crash upon sub-device plug-in

- - - - - NullDC crash vmu

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Dr_Phillipe

Dr_Phillipe

    Newbie Poster

  • Members+
  • 3 posts
Click to view battle stats
Eveytime I do a normal start up I have to reconfigure my controls to get them to work.

I do this by unplugging the 'controller' and then hitting select configuration for device 1. And then I just hit okay and the controls work again.

I have to do this everytime I start it up...

But what the real problem is, if I want to save, I have to replug in the vmu subdevice everytime I do that and it ALWAYS crashes.

I get this error message, any ideas?

Verify Failed : MapleDevices_dd[port][subport].Created==false&&
MapleDevices[port].subdevices[subport].connected==false
in menu_handle_attach_sub -> plugins\plugin_manager.cpp : 512


I'm mad about it... everything else is working perfect with NullDC.

*I think it's just a bad VMU plug-in. I might know how to fix it. I got it to stop crashing.

PROBLEM SOLVED. Never mind. It was a bad maple plug-in.

Edited by Dr_Phillipe, 18 March 2012 - 04:37 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users