Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

DC cant browse users files?????

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
Hey yall.

I can log on to the emulforums Hub but i can browse a users files,??
why dat....anybody :)

#2
ME!

ME!

    I Hate You

  • Premium Members
  • 946 posts
  • Location:Gainesville Rock City Bitches!
  • Interests:Don't ask! I dont want to freak you out.
Click to view battle stats
go to settings, and change your connection type from "active" to "passive". that should fix the problem. :)

#3
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
I think you allready know m8 but it is now fixed i had to mess with my ip adress and change settings in xp its self :)

all goood now thogh! yeah!

#4
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
Its doing it again, i also made sure my forced IP adress was correct,

now all i get a re question marks next to users and it sates that none of them are shaering anything [0 killerbytes]




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users