Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
quin

MUGEN XP problem(Yes I've read each forum already)

Recommended Posts

Hmmm...I am new to the MUGEN all together. I've looked through practically every post here but have still come up ass out. I've followed all instructions to a T but still to no avail. I've dl a clean ver and the patch, I got nothing aside from a black screen with M.U.G.E.N. Test ver at the upper left after a brief flicker of color at the top and bottom of the screen, changed the config. and got the same result.

I am using Dell Laptop with Windows XP, a Pentium 3 with 648 MHZ and 128 mb of RAM. I am not sure where to check on any type of graphics card btw. Before I even begin to ramble on about how I can't get it to work could someome be kind of enough to tell me if it is a lost cause all together? Thanks for reading.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yo Quin, I've read around and i think you basically need a vid card that has vesa, maybe you can find Vesa drivers for your card if there is that sort of thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...