Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Zenitsu

ds2key 0.6 problem

Recommended Posts

Hi there,

 

I have an error message when i try to use the new 0.6 version.

 

I got the whole wfc to work, it says i'm connected. But when I get to the subtext menu, I get a weird message when i try to press any buttons.

 

I have already set the configuration file and booted up the windows app ds2key.exe

 

the message is "ARP: request IP 0202A8C0"

 

I'm not sure what this means or how to fix the problem, ds2key 0.4 works fine for me tho.

 

Any suggestions? Thanks!

 

-Z

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi there,

 

I have an error message when i try to use the new 0.6 version.

 

I got the whole wfc to work, it says i'm connected. But when I get to the subtext menu, I get a weird message when i try to press any buttons.

 

I have already set the configuration file and booted up the windows app ds2key.exe

 

the message is "ARP: request IP 0202A8C0"

 

I'm not sure what this means or how to fix the problem, ds2key 0.4 works fine for me tho.

 

Any suggestions? Thanks!

 

-Z

Well the numbers 0202A8C0 mean 192.168.2.2, is that an ip in your network? If it isn't, your wfc settings aren't correct, if it is, respond and we'll continue debugging.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well the numbers 0202A8C0 mean 192.168.2.2, is that an ip in your network? If it isn't, your wfc settings aren't correct, if it is, respond and we'll continue debugging.

 

yes it is my ip. But if it says i'm connected then why are my wfc settings wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well the numbers 0202A8C0 mean 192.168.2.2, is that an ip in your network? If it isn't, your wfc settings aren't correct, if it is, respond and we'll continue debugging.

 

yes it is my ip. But if it says i'm connected then why are my wfc settings wrong?

 

Have you set the pc ip on the ds to the correct one? Also is it actually functioning? If so you can just ignore that message, its not specifically an error, its more like debugging information.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OH i get what you mean now.

 

the PC IP: must be changed when in the subtext menu.

 

okay i didn't know I had to do that.

 

Thanks! it works now.

Edited by Zenitsu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...