Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

FBAx B4 - Help and Downloads

- - - - -

  • Please log in to reply
184 replies to this topic

#144
kaitenshin

kaitenshin

    Beginner

  • Members
  • 11 posts
Click to view battle stats

the game works fine but there is like a weird sound, i dont know how describe it.

sound somewhat like static right?

#145
lancerx

lancerx

    Proud Fan

  • Premium Members
  • 267 posts
Click to view battle stats
yeap, somthing like that.

#146
Prican25

Prican25

    XB0X M0d\dd3R

  • Ultra Members
  • 2,726 posts
  • Gender:Male
  • Location:NJ
Click to view battle stats
question to N3OGH0ST and whoever else that compiles: ok i know that fbax doesn't have support for n/nd sets but i've been wondering if its possible to use the same drivers fba pc uses for n/nd sets?

i remember N3oghost telling me he tried it for mslug3 and it failed but if its supported on the pc version, the driver should work on the xbox. its not always the case (kof2003 for instance) but i know theres gotta be a way.

just wondering if its possible cuz i for one want to use the least amount of space possible.

just to note, i ran romcenter with the pc fba dat and did notice that mslug3nd is indeed suoported along with many others like kof99nd and garoun :$$$:

Edited by Prican25, 21 February 2004 - 09:31 AM.


#147
lancerx

lancerx

    Proud Fan

  • Premium Members
  • 267 posts
Click to view battle stats
Prican my friend, you should get a bigger HD at least a 40gb minimun to enjoy or your emus :); on the other hand i did the same test and Kof98 runs with fbax as 99 does too as you said.

#148
Prican25

Prican25

    XB0X M0d\dd3R

  • Ultra Members
  • 2,726 posts
  • Gender:Male
  • Location:NJ
Click to view battle stats
hmm it turns out most fba sets are just n instead of nd but one thing for sure was my c roms in kof99nd didn't work on fbax as kof99n so i'm getting the big daddy rom and see what it can fix. as for kof98nd that one worked fine as kof98n.

hdd space for me is small but some of us burn it too and those 70-80mb roms eat up space.

well turns out some or most n sets use the encrypted c's :)

man that sucks heh

Edited by Prican25, 21 February 2004 - 02:56 PM.


#149
Kireek

Kireek

    Newbie Poster

  • Members
  • 2 posts
Click to view battle stats
it seems that fbax don't work on my xbox-_-
i copied the emulator on my xbox,but when i select fbax a black screen appears and all freeze.what should i do?

#150
Prican25

Prican25

    XB0X M0d\dd3R

  • Ultra Members
  • 2,726 posts
  • Gender:Male
  • Location:NJ
Click to view battle stats
check your clock settings. i sueggest you flash your bios to x2 4981 as that solves the clock prob that effect some games and apps

#151
Kireek

Kireek

    Newbie Poster

  • Members
  • 2 posts
Click to view battle stats
thanks for the help,the emu start^^
my only problem is that fbax wont load the neogeo roms,just the neogeo.zip

#152
Thraxen

Thraxen

    Needs Sunlight

  • Premium Members
  • 635 posts
Click to view battle stats
Hey, I need some help with the ROM paths. I'm trying to get FBAX to also look at my KawaX ROM directories, but it doesn't seem to be working. Here is what the ini looks like:

szAppRomPaths[0] d:\roms\
szAppRomPaths[1]..\roms\
szAppRomPaths[2] f:\Emulators\KawaX_Hex\Roms\
szAppRomPaths[3] f:\Emulators\KawaX_V11\roms\

All four lines were already in the ini file, but lines [2] and [3] didn't have any paths. So I added the two paths for my KawaX emus. The [0] line is the path for the "roms" folder in the FBAX directory. In case you don't know, "d:" is the directory the default.xbe is launched from. I'm not sure what line [1] is pointing toward.

I tried putting the KawaX paths in the first two lines, but the emu seems to only be showing the ROMs for whatever is in line. So if I put one of the KawaX paths in line [0], those ROMs will show up, but nothing else.

So has anyone had any success putting multiple paths? BTW, the ini file is in the TDATA directory on E:. I can't remember the exact folder off hand (I'm not near my XBOX), but I think it ends in 504.

#153
Prican25

Prican25

    XB0X M0d\dd3R

  • Ultra Members
  • 2,726 posts
  • Gender:Male
  • Location:NJ
Click to view battle stats
memory serves me right lantus only enabled the first line for the rompath.

Kireek if you the the fbaxgh0st package the neogeo bios in it is fine

#154
Giga X

Giga X

    Beginner

  • Members
  • 12 posts
Click to view battle stats
i thought the n3oghost pack had the crc's disabled but i tried loading kof2k3 and it said i had incorrect crc's. the other fbax that i dl with kof2k3 posted by recah (sorry if misplled name) worked great.

keep on the topic- prican25

Edited by Prican25, 24 February 2004 - 12:51 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users