Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Epsxe : No Sound

- - - - -

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
Max

Max

    Proud Fan

  • Premium Members
  • 116 posts
Click to view battle stats
Sup,

For some strange reason I get no sound in the emulator, the video is fine. I thought maybe its a prob with my comp but it ain't since every other emulator works fine (VGS included). I tried default and different plugins but no luck.

Thanks in advance,


P.S Anybody know where I can get a compatibility list for this emu?

#2
montpics

montpics

    Needs Sunlight

  • Premium Members
  • 537 posts
  • Location:Malaysia
  • Interests:Gaming
Click to view battle stats
Could you please explain it detail if you want to ask for our help? Especially what game, plugin u currently used.

Normally, not all game can be played through CVGS or EPSXE. Mostly I used Eternal SPU plugin and Pete's Plugin for sound.

#3
kaioshade

kaioshade

    Kaze No Koe

  • Premium Members
  • 409 posts
  • Gender:Male
Click to view battle stats
Are you sure you have sound plugins installed? That is usually the number one culprit of no sound on machines.

#4
Max

Max

    Proud Fan

  • Premium Members
  • 116 posts
Click to view battle stats
Eternal SPU and Pete's plugins are the ones I tried there and had no luck. These games worked before I formatted my computer fine (I tried Castlevania SOTN and Final Fantasy Tactics).

What do you mean by no sound plugins installed? For the emu or the computer?

#5
kaioshade

kaioshade

    Kaze No Koe

  • Premium Members
  • 409 posts
  • Gender:Male
Click to view battle stats
Try the built in sound plugin for it and see if that works. youve already tried the two "best" plugins, so all ic an offer is to try the built in sound plugin.

What are your specs?

#6
BIGWORM

BIGWORM

    Momochi Zabuza

  • Premium Members
  • 296 posts
Click to view battle stats
IMO, I think Pete's plugins are best...are you having problems with FMV's/CG's not having sound? Make sure your XA is enabled IF that's the case.

#7
Ghosty

Ghosty

    Goat Lover.

  • 1Emu Veteran
  • 1,526 posts
  • Gender:Male
  • Location:Santa Ana, CA
  • Interests:Pen spinning, Emulation, and other miscallanious things
Click to view battle stats
I Say You Should Use "ePSXe SPU core 1.5.2", I've Been Using That Ever Since I Got ePSXe. The Sound For Me Is Pretty Good. And Theres No Config.

#8
Max

Max

    Proud Fan

  • Premium Members
  • 116 posts
Click to view battle stats

IMO, I think Pete's plugins are best...are you having problems with FMV's/CG's not having sound?  Make sure your XA is enabled IF that's the case.


You are the friggin man (or..er..woman), worked like a charm.

- Thanks for taking the time everyone.

Edited by Max, 12 March 2004 - 07:51 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users