registry = ipsRegistry::instance(); $this->settings =& $this->registry->fetchSettings(); } public function getOutput() { return; } public function replaceOutput($output, $key) { require_once( IPSLib::getAppDir('ibprobattle') . '/sources/battleHooks.php' ); $this->battleHook = new battleHooks( $this->registry ); return $this->battleHook->statsTopicView($output, $key); } } ?>registry = ipsRegistry::instance(); $this->settings =& $this->registry->fetchSettings(); } public function getOutput() { require_once( IPSLib::getAppDir('ibprobattle') . '/sources/battleHooks.php' ); $this->battleHook = new battleHooks( $this->registry ); return $this->battleHook->statsTopicViewJS(); } } ?> Intel HD graphics 4000 and Raine - Page 3 - Raine - 1Emulation.com

Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Intel HD graphics 4000 and Raine

- - - - -

  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#23
mer-curious

mer-curious

    Novice

  • Members+
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rio de Janeiro, Brazil
  • Interests:Music, films, languages, videogames etc.

Hello, Tux! Thank you so much for your update! Now OpenGL works normally in version 0.64.14. :praiseyou:

So I've started playing some games again and found some graphical glitches in KOF96 and The Last Blade 2 in case you wanna have a look later.

In KOF96, we have these weird rectangles in some demo scenes as the ones below:

1
279b53641353233.jpg
savestate: https://mega.nz/#!R1...nBeINtKWo3km29E

2
efa820641353193.jpg
savestate: https://mega.nz/#!lx...PybBWLcLSXoT9NA

Notice that in the second screenshot above we can also see a transparent rectangle where it shouldn't happen.

In The Last Blade 2, we have a strange scene with the eyes of the character showing without his face. The screenshot is from the NGCD game. The glitch doesn't happen in the NG rom version. Take a look:

NGCD
68f8b1641353313.jpg
savestate: https://mega.nz/#!l8...A_6qJRZ6LAqVKP0

NG rom
5ce4ec641353293.jpg
savestate: https://mega.nz/#!og...SM7XUPBOZeBNFrc

You can use the save states above to try to reproduce the glitches and see if there's anything you could do about them for now or for the future. As you can see, they are not hindering the gameplay at all. :wink2:

Thank you so much again for your time. :cat:


PS: the glitches happen in both 0.64.13 and 0.64.14 versions. The screenshot were taken using my Win 7 discrete gfx card setup.



#24
Tux

Tux

    Author of Raine

  • Emulator Author
  • 206 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nantes, France

Nice glitches, I think I like them ! :) Can't access your link anyway ! ;)



#25
mer-curious

mer-curious

    Novice

  • Members+
  • 30 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rio de Janeiro, Brazil
  • Interests:Music, films, languages, videogames etc.

Nice glitches, I think I like them ! :-) Can't access your link anyway ! :wink:

Weird. I can download normally through Windows browsers, but Android browsers fail to load the Mega website too. :glare1:

 

So I've put the four savestate files in a zip and uploaded to Google drive. See if you can download it now:

https://drive.google...UFlXZGZBb2twRlU

 

Thanks for your reply! :thumbsup1:



#26
Tux

Tux

    Author of Raine

  • Emulator Author
  • 206 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nantes, France

I bet it's the forum fault, some "working only in windows" feature again ! (I use regularly mega in linux without problem).

Anyway your link to google drive is better, more saves. I might take a look later, but don't hold your breath !






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users