registry = ipsRegistry::instance(); $this->settings =& $this->registry->fetchSettings(); } public function getOutput() { return; } public function replaceOutput($output, $key) { require_once( IPSLib::getAppDir('ibprobattle') . '/sources/battleHooks.php' ); $this->battleHook = new battleHooks( $this->registry ); return $this->battleHook->statsTopicView($output, $key); } } ?>registry = ipsRegistry::instance(); $this->settings =& $this->registry->fetchSettings(); } public function getOutput() { require_once( IPSLib::getAppDir('ibprobattle') . '/sources/battleHooks.php' ); $this->battleHook = new battleHooks( $this->registry ); return $this->battleHook->statsTopicViewJS(); } } ?> ARCADE 0.182 - ARCADE - 1Emulation.com

Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

ARCADE 0.182

- - - - -

  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1
Robert

Robert

    Alchemist

  • User Admin
  • 11,369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Land of Oz
ARCADE 32/64 are released.


Changes:
- Added PortAudio as a Sound choice




As always, the releases only have the binary. Any other needed files come with the standard MAME from mamedev.org.


Download location: http://arcade.mameworld.info/


If there's bugs, post them here, but take notice of the provisos in the Welcome thread.


Enjoy!

#2
dany777

dany777

    Novice

  • Members+
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Spain
  • Interests:The best MAME i know

I saw on the MASH's MAMEINFO website that the version 0.182 is goin to be like a "Big" one

 

I just got 1 little question: What is that "PortAudio" thing?



#3
Robert

Robert

    Alchemist

  • User Admin
  • 11,369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Land of Oz
Normally you would use DirectSound (dsound) or auto (which is the same thing), but that is a windows-only thing. PortAudio works on all platforms. Try it out, see if it's any better.

#4
dany777

dany777

    Novice

  • Members+
  • 20 posts
  • Gender:Male
  • Location:Spain
  • Interests:The best MAME i know

It feels like the audio is catching what is delayed and stuff, its something different, but im kinda not used to that.

Sorry, im still sticking with the "Auto" option, it feels kinda like that XAudio thing and you put the minimun sound delayed and boom



#5
windale

windale

    Newbie Poster

  • Members+
  • 5 posts

CLRMamePro says these roms are missing from my set but they aren't even in the official MAME build ?

 

The King of Fighters '99 - Millennium Battle (Korean release) [system: Neo-Geo - folder: kof99k - parent: kof99 - size: 90mb]

missing rom: kof99k\151-pg1k.p1 [size: 4194304] [CRC32: ef259292] [SHA1: e02f2d0c71eac74424507e4845991fbc12821045]

missing rom: kof99k\151-pg2k.p2 [size: 4194304] [CRC32: f3898ec2] [SHA1: c7fd230fbb97a9b171aeae8ff1a5cd39ba7fa9eb]

missing rom: kof99k\kb.neo-sma [size: 262144] [CRC32: 9fccc688] [SHA1: 1a24d0fe7cabe7b346f538e099f1357bbf77bc89]

 

Mouse Trap (version 2) [folder: mtrap2 - parent: mtrap - size: 48kb]

missing rom: mtrap2\mtl-2.10a [size: 4096] [CRC32: e26b074c] [SHA1: e8882edc818860d887c08e8083a40c4717412b2f]

missing rom: mtrap2\mtl-2.11a [size: 4096] [CRC32: a8cc3a18] [SHA1: 09fa9eff5ae5cb923d6e9137ba9a4b6944acffb2]

missing rom: mtrap2\mtl-2.6a [size: 4096] [CRC32: 7ed7632a] [SHA1: 6800d3c1b901808373d3edd2a3fcf699f93d7daf]

missing rom: mtrap2\mtl-2.7a [size: 4096] [CRC32: 3d235f95] [SHA1: 57031d9784c55853dcf6e396ee685d8dd0d3ef87]

missing rom: mtrap2\mtl-2.8a [size: 4096] [CRC32: 854d2d50] [SHA1: 4213999acbc03ee8300b2fcf86349cd7450adae5]

missing rom: mtrap2\mtl-2.9a [size: 4096] [CRC32: 845394f6] [SHA1: a150a6f00465abb787d8d46a2e32d8985364554e]

 

VS Block Breaker (Europe) [system: Super Kaneko Nova System BIOS - folder: vblokbrk - size: 12mb]

missing rom: sk000e-o.u8 [size: 524288] [CRC32: aecf0647] [SHA1: 4752e5012bae8e7af3972b455b4346499ec2b49c]

missing rom: sk000e2-e.u10 [size: 524288] [CRC32: 5a278f10] [SHA1: 6f1be0657da76144b0feeed672d92a85091289b6]



#6
Robert

Robert

    Alchemist

  • User Admin
  • 11,369 posts
  • Gender:Male
  • Location:Land of Oz
They are in my mame build. Check again...

#7
Josef1975

Josef1975

    Beginner

  • Members+
  • 17 posts
  • Gender:Male
  • Location:VERONA, ITALY
  • Interests:MAME

so fast release... thank you!!!!



#8
windale

windale

    Newbie Poster

  • Members+
  • 5 posts

They are in my mame build. Check again...

Yes they are in your Arcade build but the roms are not in the official MAME 0.182 ?

 

Edit: I found the new kof99k roms on a different site. You must have used a more up to date build than the official MAME.


Edited by windale, 25 January 2017 - 06:20 PM.


#9
mamesick

mamesick

    Member

  • Members+
  • 56 posts

Great job as usual, thank you Robbbert. I have some ideas for code modernization/being safe from core madness. I'll open a thread in the next days after checking here locally if they works and don't cause unexpected bugs.



#10
AntoPISA

AntoPISA

    Novice

  • Members+
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Location:Pisa (Italy)
Updated the page: http://www.progettosnaps.net/arcade

Soon the snapshots!

#11
Zarzon

Zarzon

    Novice

  • Members+
  • 22 posts

Waku Waku 7 don't works?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users