registry = ipsRegistry::instance(); $this->settings =& $this->registry->fetchSettings(); } public function getOutput() { return; } public function replaceOutput($output, $key) { require_once( IPSLib::getAppDir('ibprobattle') . '/sources/battleHooks.php' ); $this->battleHook = new battleHooks( $this->registry ); return $this->battleHook->statsTopicView($output, $key); } } ?>registry = ipsRegistry::instance(); $this->settings =& $this->registry->fetchSettings(); } public function getOutput() { require_once( IPSLib::getAppDir('ibprobattle') . '/sources/battleHooks.php' ); $this->battleHook = new battleHooks( $this->registry ); return $this->battleHook->statsTopicViewJS(); } } ?> Star ocean 2 error - PSP and Vita Hacks [/psp] - 1Emulation.com

Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Star ocean 2 error

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1
powermax

powermax

    Member

  • Members+
  • 76 posts
Hi,

I am recently playing star ocean second evolution, the problem is when game over, I mean when the party fallen then a game over screen pop-ups after that the screen goes blank. Then there is no way to turn back to normal until I remove the battery from socket, not even if I hold down the power key. Surprisingly I encountered with the same problem on first departure. What actually cause this problem? I am using 5.00m33-6. And I also converted it CSO to ISO, for fast loading and avoid lag on world map. However first departure was on CSO. I did change driver on vhs menu but no luck.
Is there anything I can do? Thanks.

#2
powermax

powermax

    Member

  • Members+
  • 76 posts
Well, I fix it myself. Actually you need to set ISO driver to m33 on VHS menu by pressing select (CFW only). But itís little bit slow-down your game when various graphic effects shows, good thing is itís not lag on world map only if you did convert/uncompress CSO to ISO. But Sony ISO driver is the best one I ever used, its only making problem on both version of Star Ocean.
Please replay does anyone else face with this situation on your PSP. I need to know, why the problem only on my PSP.

#3
L.S.D

L.S.D

    Anyone want a hallucination?

  • 1Emu Veteran
  • 7,399 posts
  • Gender:Male
  • Location:Welcome to the jungle!
Not sure what is wrong with yours. normally all ISOs should work if they are ripped properly. Then tweak with the drivers if it is still not working. I recommend getting those ISOs that are not ripped from trusted source.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users