Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

Athalon XP not at speed it should be

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
Yo!

Ok i have an athalon 1800XP.

When my pc boots up its only running at a Gig 1100....

I know it should at least be saying 1500.

I have to do this in the Bios on start up im just not sure how can anyone give me a clue??

#2
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
Edit:
Its seriously making my games run poorer as well.
So its defently game related.

#3
hairytash

hairytash

    Proud Fan

  • Premium Members
  • 199 posts
Click to view battle stats
I take it your mobo supports 1800 so Is your mobo bios up to date - reason i ask is my Gigabyte board only supports athlon to 1800 without bios update

#4
emsley

emsley

    Emsley here. That's right.

  • 1Emu Veteran
  • 6,772 posts
  • Gender:Male
  • Location:England.
  • Interests:Yelling.
Click to view battle stats
Hey tash everything is fine now, i got my dad to do it.

Its running how it should be.

Thanks all the smae m8. :lol:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users