Jump to content

Welcome to 1Emulation.com
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.
Login to Account Create an Account
Photo

No$GBA Compatibility List

* - - - - 1 votes

  • This topic is locked This topic is locked
61 replies to this topic

#34
Ahmad89

Ahmad89

    WHO ELSE WANTS SOME!!!

  • Premium Members
  • 804 posts
  • Location:Palestine
  • Interests:Soccer, BasketBall but mostly Video Games
Click to view battle stats



just a question. how do i save with NDS no$GBA? i was playing with digimon world and tried to save when i received a ingame error message. thanks.

You need to save it like how you save the game in a real DS. Don't use the save and load snapshot since it's not working yet.


Transformers Decepticons And Autobots Works Perfectly on NO$GBA

You should also tell us the save type, and the region

#35
razydude

razydude

    Member

  • Members+
  • 59 posts
  • Location:California
  • Interests:Video Games
Click to view battle stats




just a question. how do i save with NDS no$GBA? i was playing with digimon world and tried to save when i received a ingame error message. thanks.

You need to save it like how you save the game in a real DS. Don't use the save and load snapshot since it's not working yet.


Transformers Decepticons And Autobots Works Perfectly on NO$GBA

You should also tell us the save type, and the region


OOOpps Transformers doesnt actually work i thought it did because i didnt get past the menu screen :)

#36
colloner

colloner

    Beginner

  • Members
  • 10 posts
Click to view battle stats
quick question, can i load up another gba game on the emulator at the same time i load a nds game?

seems like pokemon diamond requires the gba versions like fire red to get some exclusive pokemon. so ya just wondering. also the wifi not working am i right?

#37
Agozer

Agozer

    Board Script AI | 16-bit Corpse | The Mummy

  • User Admin
  • 19,806 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nokia Land
  • Interests:Video games, plain and simple.
Click to view battle stats

quick question, can i load up another gba game on the emulator at the same time i load a nds game?

seems like pokemon diamond requires the gba versions like fire red to get some exclusive pokemon. so ya just wondering. also the wifi not working am i right?

No, you can't. At least not yet.

Yes, there is only preliminary Wi-Fi work, so whatever linking you had in mind, don't bother. Again, at least not yet.

#38
Gatts4403

Gatts4403

    Novice

  • Members
  • 32 posts
  • Location:hell? no wait hell is nice this place aint
  • Interests:anime and games .....
Click to view battle stats
guys just got hold of Final Fantasy III(EUR) and i can start to play i will edit if i can save but so far it seems ok any objections??


EDIT : FFS ITS FRENCH i need to get hold of it in english then i will tell you >.<

Edited by Gatts4403, 17 July 2007 - 08:23 PM.


#39
Agozer

Agozer

    Board Script AI | 16-bit Corpse | The Mummy

  • User Admin
  • 19,806 posts
  • Gender:Male
  • Location:Nokia Land
  • Interests:Video games, plain and simple.
Click to view battle stats

guys just got hold of Final Fantasy III(EUR) and i can start to play i will edit if i can save but so far it seems ok any objections??


EDIT : FFS ITS FRENCH i need to get hold of it in english then i will tell you >.<

Well, EUR games' language depends on what language the DS is set to use in its Language Settings. Usually anyway.

#40
Gatts4403

Gatts4403

    Novice

  • Members
  • 32 posts
  • Location:hell? no wait hell is nice this place aint
  • Interests:anime and games .....
Click to view battle stats
ahhhh that may be why how do i change it on my no$GBA? and just found and downloaded an English just trying to get to a save point now for us all :naughty:

EDIT:
OK guys this rom works with the following settings

http://i132.photobuc...nd/untitled.jpg

and here is the quick sum up

GFX: still a bit gliched but not bad at all dont really detract from game play
sound: meh acceptable
saves: both quick save and full save work
game play form what I've seen (about all 20 mins) its as good as hell good old retro game play made modern yet not just a simple copy for FF3 xD

any other questions?

Edited by Gatts4403, 17 July 2007 - 10:40 PM.


#41
colloner

colloner

    Beginner

  • Members
  • 10 posts
Click to view battle stats
anyone knows if i can use pokesav (hack prog) on pokemon diamond ? thanks

#42
~V+

~V+

    Newbie Poster

  • Members
  • 2 posts
Click to view battle stats
How does one enter actionreplay cheats in no$gba?

I tried, but when I press "okay" I get the windows error sound and nothing happens or is added.

Edited by ~V+, 22 July 2007 - 01:43 AM.


#43
Apster

Apster

    Beginner

  • Members
  • 17 posts
  • Location:Dallas,Tx
  • Interests:Sleeping,playing games,watching movies,riding my bike,and reading mangas.
Click to view battle stats
Well im not exactlly sure but I think its because you are either entering a messed up code.Or you are enteing into another type of codes.(gameshark,codebreaker,ect.)Hope i helped

#44
Stax

Stax

    Newbie Poster

  • Members
  • 2 posts
Click to view battle stats
New here but that's not the point.

1240 - It's a wonderful world or, Subarashiki Kono Sekai which is a relativly new game for the DS also has a rom that's not that hard to find but it's 100mb.

But apart from that, No$gba doesn't run it very well:
Images are blacked out, including the menu, Neku [main hero] and everybody in Shibuya [where the game begins, dunno about the rest of it]
Also there are the usual sound weirdies, the constant lag with them and stuff.
But for one thing you can at least hear Neku's voice acting and some of the music that's good.
Not playable through.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users